Telefon: 62 22 09 89  |  Mobil: 28 86 97 99

m.k.andersen@hotmail.com

Gæstebogen

Hvad er Andalusien for dig??

 

For os er det bla. ro, afslapning, smukke landskaber,
skønne smagsoplevelser og ikke mindst sol og varme.

 

Skriv gerne til os hvad dine oplevelser har været,
når du har boet i et af vore feriehuse.

Gæstebog Alegria

 

Tusind tak for lån af jeres dejlige hus. Vi har nydt ferien og især tagterrassen har været et hit. Byens bedste udsigt. Dejligt vejr, dejlige omgivelser. Tak ,- også for de mange tip til udflugter, mm.

Bedste hilsner

 

Tusinde tak for lån af huset. Dejlig by og dejlige mennesker.

Det har været fantastisk vejr og vi håber på at komme igen.

Kærlig hilsen S&S

 

Vi har haft et par dejlige uger i huset og den fredelige by.

Skønt at her ikke kører biler i modsætning til f. eks. Frigiliana.

Mange hilsner fam. B

 

Mange tak for muligheden for at leje jeres  byhus her i Torrox. Det var skønt at sidde på tagterrassen og nyde udsigten til bjergene og havet på forskellige tidspunkter og i forskelligt lys.

Mange hilsner L&A

 

Dejligt skatkammer I har her. Sol-sommer-strande-varme og lækkert badevand.

Tak for denne gang. Vi har nydt det og vender gerne tilbage igen for at vandre i bjergene, når der ikke er så varmt. Tusinde tak for alle tipsene.

Kærlig hilsen B&M

 

Tak for lån af jeres hyggelige hus. Vi har nydt især at sidde på tagterrassen med den skønne udsigt. Dejligt at komme tilbage her til huset efter spændende ture. Vejret: fantastisk sol og 25-30 gr.

Mange hilsner A,S,E og S

 

Tak for lån af jeres hus. Dejligt, velfungerende byhus, hvor I har tænkt godt igennem, hvad man lige kunne have brug for. Pragtfuld tagterrasse. Tak for denne gang.

Kærlige hilsner P;I J &K

 

I har et pragtfuldt hus med en af byens bedst beliggende tagterrasser. Tak fordi vi fik mulighed for at være her. Torrox er et dejligt sted med liv i gadebilledet og åbne butikker, cafeer og restauranter her i vinterperioden. Vi har været heldige med vejret, få dage med regn ellers blå himmel og sol. Terrassen er god så snart solen er fremme. Vejret er perfekt til vandreture i bjergene, meget flotte og storslået, absolut værd at udforske mere.

Mange hilsner J;D;G og U

 

Tak for et godt ophold i jeres hyggelige og personlige hus, hvor alt har fungeret perfekt. Skønt at kunne bruge tagterrassen, når solen var fremme. Spændende by, smuk natur og dejlig mad på de lokale spisesteder

Mange hilsner fam på 3

 

Vi har haft en dejlig uge med smukt sommervejr, 25-28 gr. Nyder meget tagterrassen, byens liv og ture i bjergene. Andalusien er stor og smuk. Vi kommer gerne igen for at se mere.

Tak for nu og på gensyn. S&A

 

Vi har virkelig haft en dejlig ferie med base i dette skønne  hus. Masser af sol og varme timer på tagterrassen. Spist dejlig mad og drukket skøn vin. Læst masser af bøger og nydt et tiltrængt pusterum. Andalusien har overrasket meget positivt og Torrox er en dejlig lille by, smuk og levende.

Mange hilsner J&T

 

Vi har nydt opholdet i jeres andalusiske landsbyhus rigtig meget. Skønt at kende denne lille perle af verden. Timerne på tagterrassen har været uforglemmelige. Det skulle glæde os meget om vi får muligheden for at komme igen.

Kærlig hilsen J&A

 

Tak for 2 dejlige indholdsrige uger i jeres fine, lille andalusiske hus. Vi har virkelig nydt det fantastiske flotte vejr med varmegrader helt usædvanlige for november, en skøn og tiltrængt forandring fra det kolde, blæsende, regnfulde Danmark her i november. Hver eneste morgen har vi spist morgenmad på tagterrassen, og vi har næsten ikke kunnet løsrive os fra udsigten og stemningen,- ubetalelig. Vi har været meget glade og tilfredse med vores ophold og vil gerne komme tilbage igen.

Bedste hilsner A&O

 

Tak for dejlige dage i huset. Det har levet op til de bedste beskrivelser. Vejret har været super, blå himmel og stille vejr

Mange hilsner J;M L &H

 

Tak for et dejligt ophold i jeres skønne hus, som vi har nydt meget fra 16-26 marts. Fra den vidunderlige tagterrasse på 2. sal har vi nydt udsigten. Her er virkelig flot. Vi kommer gerne tilbage til jeres hus.

Kærlig hilsen M&S.

 

Gæstebog Espada

 

Tusinde tak fordi vi fik mulighed for at komme til jeres dejlige hus her i Torrox. Vi har haft en uforglemmelig dejlig uge. Vejret har bare været helt fantastisk med sol hver dag. Vi har følt os hjemme i huset fra første dag og det er bestemt ikke sidste gang vi kommer her, hvis vi kan leje det en anden gang.

Mange kærlige hilsner L og S.

 

Tusinde tak for en dejlig uge i Andalusien, hvor vi har nydt vandreture, bjerglandsbyerne, kysten, stiheden og udsigten fra jeres pragtfulde sted. Vi er så tilpasse og batterierne er ladt op på ny. Kærlig hilsen H og A

 

2 fantastiske uger i Torrox og omegn. Først og sidst har vi nydt opholdet i jeres dejlige hus, der skaber det allerbedste afsæt for en perfekt ferie i Andalucien. Vi kommer gerne igen. D og S.

 

Dybblå dagshimmel-stjerneklar nattehimmel, hyggelig atmosfære, smuk udsigt, dejligt hus. Sagt med andre ord: Vi har virkelig nydt vores ophold.

Hilsen J og L.

 

Dejlige 11 dage i jeres hyggelige hus. Mange hilsner T, S og S

 

Planen var et par overnatninger på vores tur rundt i Andalucien, men jeres hus og Torrox er så hyggeligt at være i, så vi blev 1 uge og har haft en fantastisk dejlig ferie her. Vi glæder os til at komme tilbage hertil.

 Kærlige hilsner L og U

 

En uge er gået og vi har nydt hvert et minut i dette dejlige hus. Her er så hyggeligt og vi vil helt klart gerne komme tilbage. Kompendiet har været super. Vi har prøvet en del af de gode restauranter, set mange af de omkringliggende seværdigheder,- og travet mange kilometer. Tagterrassen har været brugt flittigt, både dag og aften.

Bedste hilsner C og I

 

Så er en dejlig uge gået med afslapning i dette skønne og hyggelige hus. Vi har nydt det i fulde drag. Alt har fungeret perfekt og vi kommer gerne igen til denne dejlige og fredelige plet.

Mange hilsner I og E

 

 

 

 

 

 

TEGNESTUEN1.DK  |  ® HUSVEDSOLKYSTEN